In het voorjaar 2019 organiseer ik enkele workshops bij mij thuis in Mariakerke bij Gent:

Zaterdag 26 januari van 13u tot 18u: "Lieze", een hippe Tote Bag

Zondag 17 februari van 9u30 tot 18u: "Suzanne" handtas

Zaterdag 2 maart van 9u30 tot 18u: "Ida" tas

Zaterdag 30 maart van 9u30 tot 18u: kleuterboekentas of "Charlotte" handtas

Zaterdag 27 april van 10u tot 17u: "Elle" portemonnee

Zaterdag 25 mei van 9u30 tot 18u: "Louise" logeertas

 Zaterdag 26 januari van 13u tot 18u - "Lieze", een hippe Tote Bag


Een Tote Bag of Shopper is helemaal in en is niet moeilijk om te maken! Het is dus een ideaal beginnersproject. Je moet gewoon met je machine kunnen werken. In deze workshop leer je een aantal basistechnieken. De twee grote voorzakken en het binnenzakje maken van deze tas een handige organizer.

De workshop kost 45 euro: begeleiding, patroon en handleiding inbegrepen. Je werkt met je eigen machine. Inschrijven kan via barbara@naaikamerke.be

Deze dag kan uitgebreid worden met een 'start to sew' voormiddag (zaterdag 26 januari van 9u30 tot 13u). Ik leer je werken met je machine en leg de basis uit. We maken een eenvoudig An tasje zodat je direct een mooi resultaat hebt.

Het An tasje kan je alleen maken in combinatie met Lieze. Een volledige dag (dus An tasje en Lieze Tote bag) kost 60 euro. Ik voorzie dan een maaltijd. Machine en materiaal breng je zelf mee. Inschrijven via barbara@naaikamerke.beOp zondag 17 februari maken we een "Suzanne" handtas van 9u30 tot 18u.


“Suzanne” is een zachte kurklederen handtas met klasse! De twee voorzakjes en het binnenzakje met rits maken van deze tas een handige organizer. Uiteraard kan Suzanne ook uit ander materiaal gemaakt worden!

Deze workshop duurt een volledige dag van 9u30 tot 18u. Inschrijven kan via barbara@naaikamerke.be 
Je ontvangt een materialenlijstje na inschrijving. Naai ervaring is nodig. Je werkt met je eigen naaimachine.
Voor 60 euro krijg je een professionele begeleiding in een klein groepje, een kant en klaar patroon, een uitgebreide foto handleiding, een maaltijd en versnaperingen en natuurlijk een heerlijke dag naaiplezier in tof gezelschap!
Op zaterdag 2 maart van 9u30 tot 18u maken we de "Ida" tas


"Ida" is een multifunctionele tas: ideaal te gebruiken om naar je werk of school te gaan. Ze bestaat uit een smalle versie (handig voor je laptop in op te bergen) of een brede versie waarin je gemakkelijk een A4 map opbergt. Variatie met de handvaten is mogelijk.

De workshop duurt een volledige dag en kost 60 euro (patroon, handleiding, maaltijd en versnaperingen inbegrepen). Deze kleuterboekentas of Charlotte handtas maak je gewoon zelf!


Wanneer? Zaterdag 30 maart van 9u30 tot 18u
In deze workshop leer je stap voor stap dit boekentasje of deze handtas maken. 
Een persoonlijke en professionele begeleiding, een uitgebreide foto handleiding, een maaltijd en versnaperingen en tof gezelschap: dat krijg je allemaal voor 60 euro.
Voor info en inschrijven: barabra@naaikamerke.be 
Na inschrijving ontvang je een materialenlijstje. Je werkt met je eigen naaimachine. Naai ervaring is nodig.
Zaterdag 27 april van 10u tot 17u, "Elle" portemonnee

Soyez belle avec "Elle". Je centjes in stijl opbergen? Het kàn!
Kom proeven van deze nieuwe workshop op zaterdag 27 april van 10u tot 17u

Inschrijven kan via barbara@naaikamerke.be 
Je ontvangt een materialenlijstje na inschrijving. Naai ervaring is nodig. Je werkt met je eigen naaimachine.
Voor 60 euro krijg je een professionele begeleiding in een klein groepje, een kant en klaar patroon, een uitgebreide foto handleiding, een maaltijd en versnaperingen en natuurlijk een heerlijke dag!Zaterdag 25 mei van 9u30 tot 18u, "Louise" logeertas

We sluiten het voorjaar af met deze ruime Louise logeertas: Bereid je voor op een city trip, een weekendje weg of een uitstap naar zee. Louise is ook handig om bv als sporttas te gebruiken.

De workshop duurt een volledige dag, zaterdag 25 mei van 9u30 tot 18u en kost 60 euro. Patroon, een uitgebreide handleiding, een professionele begeleiding, maaltijd en versnaperingen, tof gezelschap en Me-time; allemaal inbegrepen in de prijs!